Hoppa till sidans innehåll

Hur blir jag medlem?


För att bli medlem i Rödeby CK betalar du in medlemsavgift till Plus Giro 86 37 11-8. Märk inbetalningen med "Medlemsavgift", samt för och efternamn. Övriga uppgifter fyller du i under medlemsansökan som du hittar i menyn till vänster.


Har du varit medlem under föregående år, kommer du automatiskt att få hem ett inbetalningskort i brevlådan i samband med kallelsen till årsmötet i februari, under förutsättning att vi har rätt adressuppgifter på dig.

 
Vad krävs av mig som medlem?
 
All vår verksamhet bedrivs ideellt, Vi har ingen anställd personal och därför krävs att vi alla bidrar på olika sätt för att hålla verksamheten igång. Hur mycket man kan hjälpa till och vad man är bra på är olika från person till person. Men ju mer vi hjälps åt, desto bättre blir föreningen.
 
Här följer några exempel på saker som alla vi som är medlemmar bistår med:
  • Varje förare (eller dess målsman) skall vara träningsansvarig en gång per år. Man anmäler sig till detta i början av året när träningslistan kommer ut.
  • När vi arrangerar tävlingar behöver vi samla en styrka på ca 80 personer till olika roller som exempelvis flaggvakt, start, sekretariat, tävlingsledare, kiosk, grill osv. Som medlem är det jätteviktigt att man är med och hjälper till på tävlingarna. Dessutom brukar vi ha riktigt kul när vi gör det, även om man ofta är rätt trött efteråt.
  • Föreningen anordnar ett antal gemensamma arbetsdagar varje år där samtliga medlemmar som har möjlighet deltar.

Utöver det finns massor med saker som man kan ta tag i om man kan och orkar. Alla initiativ är mycket uppskattade. Vad är du själv bra på? Kan du datorer, köra hjullastare, snickra, utbilda, arrangera fester eller laga mat? Du kanske är ett styrelseproffs, ekonom eller projektledare? Förutom att göra saker och nätverka tillsammans med en massa andra kul människor, så kan man lära sig en hel del som man har nytta av i "det civila". Anmäl ditt intresse och häng med.

 

Uppdaterad: 13 SEP 2016 09:44
Skribent: Mikael Blomgren

 

             

  

          Följ oss även på:

facebook1

bltsydostranLogo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Antal besökare

Postadress:
Rödeby CK - Motorcykel och Snöskoter
BOX 49
37303 Rödeby

Besöksadress:
Bäckstigen
37342 Rödeby

Kontakt:
Tel: +46 708 755 498
E-post: This is a mailto link

Se all info